Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności »

  OK

Rejestracja

Dane kontaktowe

Dane dostawy produktów

– pola wymagane

Nie zaznaczaj pola jeśli chcesz otrzymać paragon

Dane do faktury VAT

Uzupełnij pola danymi z adresu dostawy…

Zapamiętaj moje dane

OBOWIĄZEK INFORMACYJNY RODO

Administratorem danych osobowych przetwarzanych w ramach programu lojalnościowego „Klub Dla Przyjaciół W.KRUK” (dalej: „Program Lojalnościowy”) jest: W.KRUK Spółka Akcyjna z siedzibą w Krakowie, ul. Pilotów 10, 31-462 Kraków, wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego przez Sąd Rejonowy dla Krakowa-Śródmieścia w Krakowie pod numerem KRS 0000500269 (dalej: „Administrator”). Administrator informuje, że:

1. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane są w celach związanych z uczestnictwem w Programie Lojalnościowym, w celach wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora, a także na podstawie Państwa zgody – w celach zgodnych z treścią udzielonej zgody, w tym w celach handlowych i marketingowych oraz w celach związanych z obsługą wysyłki newslettera;

2. Podane dane są przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a), lit. b) i lit. f) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych osobowych);

3. Dane osobowe będą przechowywane przez okres uczestnictwa w Programie Lojalnościowym, a także po zakończeniu Pani/Pana uczestnictwa w Programie Lojalnościowym, na czas zgodny z przepisami prawa, a w przypadku prawnie usprawiedliwionych celów Administratora na czas ich realizacji oraz na podstawie Pani / Pana zgody – do czasu cofnięcia zgody;

4. Przysługuje Pani/Panu prawo żądania od Administratora dostępu do danych osobowych dotyczących Pani/Pana osoby, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania;

5. Przysługuje Pani/Panu prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;

6. Przysługuje Pani / Panu prawo wniesienia skargi do GIODO (a od dnia utworzenia nowego urzędu – do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych), gdy uzna Pani / Pan, iż przetwarzanie dotyczących Pani / Pana danych osobowych narusza przepisy prawa;

7. Dane osobowe pochodzą od osoby, której dane te dotyczą;

8. Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do uczestnictwa w Programie Lojalnościowym, brak podania danych osobowych uniemożliwia uczestnictwo w Programie Lojalnościowym;

9. Pani/Pana dane mogą być przetwarzane w formie profilowania analitycznego, sprzedażowego oraz marketingowego, w celu dostosowania materiałów kierowanych przez Administratora do Pani/Pana potrzeb i zainteresowań oraz w celu dokonywania pomiarów, które pozwolą Administratorowi na udoskonalenie świadczonych przez niego usług; Wiążące decyzje nie są zautomatyzowane;

10. Kontakt z inspektorem ochrony danych możliwy jest u Administratora pod adresem e-mail: inspektorODO@wkruk.pl

Zapoznaj się z warunkami zakupu